Защо да изберем преводач от български на холандски от nl-translations?

Никак не са малко бизнесите в България, които успешно търгуват и осъществяват вскякави бизнес отношения със страни от Европа, включително Холандия. С разрастването на ЕС това вече не е никак трудно. За осакатяването на някои сделки обаче непременно имате нужда от квалифициран преводач от български на холандски, на който може да имате доверие. Това е особено наложително ако нямате добри познания по езика искате всичко да е перфектно.

За разлика от преводачите по английски, немски или френски, тези, които умело владеят холандия не са чак толкова много. Или поне не до степен, че да се квалифицират като преводачи. Знаете, тази професия изисква много големи познания, много опит и бързина. Има една фирма, чийто служители могат да се похвалят с тези качества и да ви осигурят най-добрият преводач от български на холандски за целите, от които имате нужда. Става въпрос за фирмата nl-translations. Но защо да изберете именно нея?

На първо място, тя е фокусирана само върху това да осъществява преводи от и на холандски, за разлика от други преводачески фирми, които предлагат преводи на всякакви езици. Освен това тя има дълъг 15-годишен опит в преводите, което означава, че който и преводач от български на холандски да изберете от там, няма да сгрешите.

Второ, фирмата и служителите ѝ работят много бързо, съветно и дисциплинирано със 100% защита на данните и информацията, която им предоставяте за превод. Този факт е от особена важност за всеки. Бързината не е за сметка на качеството на предадения материал. Стандартно превода става за няколко дни, но може да изберете и експресна поръчка.

Трето и доста важно – цените, които предлага тази фирма са доста достъпни. Цената за превод на една стандартна печатна страница от български на холандски език е 22.90 лв. За превод на лични документи цената е по-ниска. Плащането се осъществява след като получите готовия превод.