Защо е важно качеството на опаковъчните материали

При избора на опаковъчни материали голяма част от производителите предпочитат да изберат възможно най-евтините. Това понякога обаче им излиза твърде скъпо. Голяма част от техните продукти се нараняват по време на транспортирането, а това им носи загуби, които са в пъти по-големи от разходите за качествени и надеждни опаковъчни материали.

Затова, ако сте производител, потърсете не просто опаковъчни материали, а такива, които ще осигурят сигурността на продуктите ви при транспортирането им към търговските обекти. Едновременно качествени и сравнително достъпни откъм цена опаковъчни консумативи ще намерите в Mavaindustrial.com. Компанията предлага на вашето внимание:
• стреч фолио за ръчна или машинна употреба, което е изключително здраво и позволява притискането на стоките върху палета, за да могат да бъдат транспортирани бързо и безпроблемно до търговските обекти;
• тиксо, без което опаковането на кашони е немислимо. Предлагат се ролки на водна и на каучукова основа, а по отношение на начина на работа с тях – тиксо за ръчна или машинна употреба;
• чембер ленти, които са предназначени за пристягане на големи по обем и сравнително тежки товари. Притискането с тях прави товара стабилен и предотвратява неговото разпиляване по време на превозването му от едно място на друго.

В случай, че се нуждаете от опаковъчни машини, на сайта ще намерите модели на водещите производители, които ще облекчат максимално опаковъчната дейност във вашия обект. От дълги години Мава Индустриал се занимава с внос и дистрибуция на опаковъчни консумативи, които са с изключително високо качество. Компанията си партнира с едни от водещите производители в бранша и е в състояние да ви предложи най-доброто на разумни цени. Не се колебайте, а поръчайте още сега висококачествени опаковъчни консумативи на сайта на Мава Индустриал изцяло онлайн.