Козметични уреди за грижа за лицето от Нектейн

Козметични уреди за грижа за лицето от Нектейн

Козметични уреди за грижа за лицето от Нектейн

Какви са козметичните уреди за грижа за лицето и как биха помогнали на всеки в рутинната грижа за лицето. Тъй като темата е дълга и обширна ще ви запознаем в общи линии как различните технологии вградени в уредите за грижа за лицето биха помогнали на всеки. Повече и обширна информация може да намерите в Нектейн (necteyn.bg)

Козметични уреди за грижа за лицето са устройства, които използват технологии, използвани от военните много преди да се разбере, че са 100% помощници в грижа за кожата на обикновения човек. Технологии, напълно безопасни и безболезнени. Например LED светлината. Основно в уредите за грижа за лицето се използват Червена и Синя светлина. Какво е доказано.

Червената светлина има функция да обновява клетките, да прави кожата по изпъната и мека, като регенерира клетките и ги съживява. Използва се в козметични уреди за възпрепятстване появата на фини линии или за терапия ако са по-видими фините линии превърнали се в бръчки, за да ги изглади.

Синята светлина има дезинфектираща функция и регенериращ ефект. Какво означава това? Доказано е, че синята светлина има способността да намали или напълно да спре възпаленията по кожата. Най-добре и видимо се забелязва при акне. Акне третирано със синя светлина загубва възпалителните си сили и/или намалява много, или напълно изчезва. Регенериращия ефект от своя страна лекува петна по кожата и леки рани – бързо и естествено възстановяване на клетките.

В козметичните уреди за лице са вградени още Ултразвук, Микроток, Вакуум, Лазер и Радиочестота, за които може да научите всичко нужно в Нектейн. Там са обяснени подробно всички технологии и за какво ще са ви полезни при използването им за грижа за лицето в домашни условия. Така решението за най-подходящия уред ще е най-правилно за вашия случай при поддържане на кожата си или терапия за отстраняване на съществуващ проблем с кожата ви.

Нектейн може да намерите в социалните мрежи като Instagram, Facebook, YouTube, Google с хаштах #нектейн или в официалния сайт necteyn.bg Също така може да зададете всякакви въпроси, на които искате да получите повече информация.