Магазин за евтини кожени колани в София

Кожените колани са предпочитан аксесоар както от мъжете, така и от жените. Освен, че служат да задържат дънките или панталоните по-стегнати, коланите са страхотен акцент в цялата визия. Особено за мъжете коланът е като дамската чанта при жените. Той трябва да е стилен.

В днешни дни модата е в своя вихър и съвременният мъж често изпитва затруднения в избора на подходящ колан, който да му подхожда. За това има мъже, които за по-лесно залагат на имитацията, защото просто не им се занимава да търсят. Точно това обаче е нещото, което не бива да правите.

Много от модните специалисти в град София са на мнението, че един мъж трябва да притежава поне няколко колана. Но ние смятаме, че е по- добре да имате един или два, но те да са стилни, висококачествени и да отиват на всяка една ваша визия.

Изборът на правилния колан в София точно за вас е една страхотна инвестиция, не само във вашето излъчване, но и в много други насоки.

Избягвайте да си купувате евтини колани!

Не се подлъгвайте и поддавате на изкушенията и разни промоции от сорта на купете два колана на цената на един. Нали сте наясно, че качеството си има цена, която не е обвързана с промоции в повечето случаи. За да получите един качествен кожен колан трябва да вложите повече средства, но да знаете, че в замяна ще получите нещо стойностно. Носенето на колан, който е с ниско качество остава у околните впечатление, че не ви е особено грижа за външния вид.

Предназначението на кожения колан също е важно.

Ако визията ви е спортно-елегантна заложете на кожен колан, който да е по-широк. За официална визия е желателно коланът да е по-тънък. Разбира се този размер трябва да бъде съобразен и с размера на гайките на дънките или панталона. Друго нещо на което е добре да обърнете внимание е катарамата. Ако работата ви изисква официално облекло и строг дрескод, то тогава трябва да заложите на класическите и изчистени дизайни както на колана, така и на катарамата. В противен случай рискувате да изглеждате не намясто. Във всеки друг случай е важно какво вие харесвате и какъв е индивидуалният ви стил.

Много важна част при избора на колан е неговият цвят. Винаги може да заложете на класическото черно – то си подхожда с почти всичко, придава стил и изисканост на всяка една визия. Друг такъв цвят е кафявото. Кожата си отива с кожа. Ако носите кафяви кожени обувки, тогава и коланът трябва да бъде кафяв. Същото се отнася и за черното. Лъскави лачени обувки задължително се комбинират с подобен колан. Ако обувките ви не са кожени, тогава имате повече свобода на избор и може да разнообразявате с различни по цвят и вид колани.

За качествени кожени колани и богато разнообразие от модели, посетете онлайн магазина на Дериа. Цените им са отлични, качеството – също.