Моторно масло Bardahl: Най-важните характеристики на двигателното масло

Моторно масло Bardahl е създадено по уникална формула, която представлява сложна комбинация от химикали. Те намаляват триенето и насърчават балансираното и равномерно движение на всички елементи на двигателя. Уникалните компоненти на състава, които дълго време са били пазени в тайна, спомагат за намаляване на износването и корозията на работните повърхности.
Молекулите на веществото, използвано в структурата BARDAHL, имат положителен заряд, поради което се привличат към повърхността на метални елементи. Така се образува тънък, но здрав филм. Той е равномерно разпределен по цялата повърхност и помага за предотвратяване на частично или пълно износване.
Основните предимства на Bardal:
• висока смазочност, която свежда до минимум естественото износване на двигателя;
• намалява разхода на гориво чрез намаляване на съпротивлението на триене;
• намалява вероятността от корозия;
• дълъг период на употреба;
• не губи ефективност в кисела и алкална среда.
Маслото Bardahl, чиито прегледи вече са в достатъчно количество в мрежата, е много популярно сред собствениците на автомобили от различни класове у нас. Мнозина вече са усетили разликата в производителността на автомобилен двигател, а някои току -що са започнали да го използват.
Разбира се, има и отрицателни отзиви за Bardahl. Продуктите, които компанията произвежда, имат висока репутация, така че е много трудно да се избегне появата на фалшиви стоки. Когато купувате маркови стоки, трябва да бъдете изключително внимателни. Най -добре е да го закупите от надеждни доставчици и оторизирани дилъри, каквито сме ние от Лекскар – магазин за моторно масло.
Потребители, отбелязват следните функции:
• bardal има отлични смазващи свойства;
• спомага за увеличаване на сцеплението;
• намалява шума на двигателя на празен ход и под товар.
Опитни автомобилни ентусиасти могат самостоятелно да изберат марката смазка за колата си. Бюджетният вариант са тези вещества, които са създадени на минерална основа. Подходящи са за модели от икономична класа със стари двигатели, но няма да могат да осигурят максимална защита за съвременните автомобили. Полусинтетиката се използва от мнозинството, тъй като има най-добро съотношение цена / качество. Синтетиката е най -скъпият вариант, но осигурява най -голяма защита.

Винаги можете да разчитате на професионален съвет от онлайн магазина ни за моторни масла lexcar.bg.